onsdag 13 april 2011

Tacopaj

Idag har jag genomfört ytterligare två intervjuer till c-uppsatsen. De första, som jag gjorde i måndags, har jag lyckats transkribera lite grovt. Det är lite som måste justeras, ändras och läggas till, men i princip så är den färdig. Nu ska jag bara transkribera de två andra intervjuerna innan jag kan börja presentera ett resultat och analysera det jag har hört i förhållande till min teoridel. Ska bli spännande! Transkriberingen har jag som mål att vara klar med innan påsk så att jag kan fortsätta med det andra sen.

Dagens middag blev kanske inte super nyttig, men vi hade köttfärs i frysen och blev sugna på tacopaj. Så det blev paj tillsammans med en sallad på lite blad, gurka och avokado. Jag hade i keso i degen vilket gjorde att den blev mycket mjukare än vanligt. Det smakade gott, men jag föredrar faktiskt en krispigare deg just i tacopaj. När jag gör laxpaj har jag alltid keso i degen, men till det så passar det väldigt bra.


Jag känner dock att det blivit lite mycket skinkstek och köttfärs av olika slag den senaste tiden. Nu är det dags för kycklingen och fisken att göra comeback. Nu till slutet av veckan och till helgen kommer det bland annat att serveras lax med spenat, tzatziki och potatis samt kycklingratäng. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar