fredag 18 mars 2011
Krämigt mellanmål
Klockan närmar sig två och magen börjar kurra så smått. Jag nästan springer till kylen för att mixa ihop dagens mellanmål. Den krämiga kesellan, kiwin med skalet, fröna och den underbara kaneltouchen ger världens bästa mellanmål. Jag riktigt njuter av varje tugga. Det är som glass, fast godare och nyttigare. Jag har prövat med både kesella 1 % och 10 %.... den med 10 % är överlägset godast. Det finns absolut ingen anledning att välja den med mindre fett. Mindre fett, mindre krämig, mindre god!
Även lunchen blev en hit. Det går inte att göra fel med två av mina favoriter - lax och pesto. Det blev därför lax i ugn med pestotäcke som serverades med råris dränkt med örtsalt, en halv avokado och broccoli. Mumsade även upp två små kanelkakor som en nyttigare variant av efterrätt. Mums!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar