fredag 25 mars 2011

Städprojekt och tatuering

Idag var det inte lika varmt som det har varit de senaste dagarna så jag bestämde mig för att dra i gång ett städprojekt. Tanken var att vi skulle ha städdag på söndag, men jag passade på nu när vädret var något sämre. Är det nu fint väder på söndag kan vi njuta av dagen i stället för att vara inne och städa. Detta uppskattades ordentligt av sambon som trodde att jag blivit sjuk när han kom hem. I fem timmar har jag städat och fixat. Inte klokt att det kan ta så lång tid. Nu är i alla fall alla rum dammade och dammsugna, köket är skurat och all disk undanplockad. Jag har dammsugit sängen och bäddat. Det enda som nu är kvar är att gå ut med soporna och dammsuga det sista i hallen. Det är ganska rofyllt att spendera en dag med att städa. Jag satte på hög musik och dansade runt med dammvippan och dammsugaren. Tur att ingen såg mig. Men det viktigaste är ju att vara snyggt klädd.....

Dagens städoutfit är ett par härliga haremliknande byxor (som jag även kallar kalasbyxor) och en skön t-shirt med en trevlig Heidi Klum. Ansiktet fick inte komma med på bild då jag är osminkad och allmänt blek och grå.

Vill också passa på att visa min tatuering som jag gjorde för ett halvår sedan. Tittar på den ibland och påminns då om min lilla mormor. Det är till hennes minne som jag gjorde den. Min mormor sa alltid att när hon dog så skulle hon komma tillbaka som geting. Därför kommer jag från och med nu göra allt för att låta bli att döda getingar. Vem vet, det kan ju vara hon. Förra sommaren hade vi ett getingbo på vår balkong som vi efter mycket om och men fick bort. Jag hoppas nu att min lilla mormor inte tar sin getingfamilj och bosätter sig där i år.

Tatueringen sitter på vänster smalben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar