måndag 11 juli 2011

Måndagsmat

Frukost: 
Två knäckebröd - ett med ägg och salt och ett med ost och paprika, en kopp smoothie på naturell yoghurt, turkisk yoghurt, hallon och en bit banan, en kopp kaffe med mjölk samt mina två dagliga tabletter: omega 3 och probimage


Efter träning: 
En banan

Lunch: 
Kassler med örttäcke, kall potatissallad med oliver och rödlök, avokado och lite grönsaker, ett glas vatten



Mellanmål: 
Några matskedar kesella med en kiwi, frön, mandlar, kokos och kanel

Middag: 
Kycklinggratäng med tomat och basilika, råris med örtsalt och avokado, ett glas vatten


Kvällsmål: 
Kesella med kiwi eller bär, frön, mandel, kokos och kanel

Letar nu med stor entusiasm efter nya, spännande recept. Jag tycker det är svårt att hitta bra recept, men letar man tillräckligt länge och vågar pröva lite olika så finns där en hel del guldklimpar. Till nästa vecka skall det bli egengjord pizza, hemmagjorda köttbullar med hemmagjord gräddsås, baconinlindad torsk med mexikanskt ris, kyckling i sötsur sås, citronkyckling med oliver och järpar i god sås. Ska bli spännande att se vilka recept som hamnar i receptpärmen! Senare denna vecka ska vi äta den berömda kräftsoppan som är hur god som helst, extremt onyttig, men fantastiskt god.

1 kommentar:

  1. Alltså, det ser bara hur gott ut som helst....vad du/ni är duktiga på att fixa käk, nyttigt sånt oxå.. Funderar på att grilla nån av kommande helgdagar. Om ni inte ska göra nåt annat, är ni välkomna till oss.. PUSS!

    SvaraRadera